Mihail Istrate, un administrator de firma, sustine ca patronul sirian al «City Center» vorbea frecvent cu fostul consilier al lui Ion Iliescu

Ieri, la emisiunea lui Dan Turturica, de la "Realitatea TV", un administrator de firma, Mihail Istrate, a intervenit in direct, in studiou fiind invitat Ioan Talpes, fost consilier prezidential, fost director al SIE.Mihail Istrate, un apropiat al fratilor Mohamad si Hayssam Omar, a spus ca i-a auzit pe sirieni, in repetate randuri, vorbind la telefon cu Nicolae Vacaroiu, Ioan Talpes si Ristea Priboi. Istrate a spus ca, dupa o furtuna din Teleorman, Vacaroiu, personal, i-a cerut lui Hayssam sa trimita, ca ajutoare, masini cu apa minerala.

Istrate este convins ca sirienii nu simulau convorbirile pentru ca Mohamad Omar era "prost de sincer" si povestea in detaliu discutiile purtate cu oficialitatile. Mai mult, Istrate spune ca o data Hayssam a fost sunat de la Cotroceni.In replica, Talpes a spus ca toate sunt simple inventii ale sirienilor si ca l-a vazut pe Hayssam o singura data, cand l-a primit in audienta la Palatul Cotroceni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.