Politica 3 Mai 2008 03:13
Presedintele executiv al UDMR, deputatul Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Arad, ca voturile de protest ale etnicilor maghiari se vor indrepta spre Partidul Civic Maghiar (PCM), recent infiintat, iar una dintre temele de campanie ale Uniunii va fi autonomia locala.
„Dupa analizele noastre, la nivel national, PCM detine dintre alegatorii (etnici maghiari, n.r.) siguri care se duc la vot 11-12 la suta. UDMR sta undeva la 72-73 la suta“, a declarat deputatul Kelemen Hunor. Liderul maghiar a mai spus ca majoritatea candidatilor de la PCM sunt oameni care au plecat din UDMR din diferite motive. „Niciodata nu au plecat pentru ca au facut o treaba minunata sau pentru ca au obtinut increderea populatiei. Probabil ca voturile de protest ale maghiarilor se vor indrepta spre Partidul Civic Maghiar“, a afirmat presedintele executiv al UDMR. Kelemen Hunor a afirmat la Arad ca oferta electorala a UDMR cuprinde solutii la problemele sociale ale populatiei, precum si atragerea de investitii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.