Fostul premier afirma pe blogul sau ca inregistrarea audio publicata de Cotidianul, in care fostul secretar de stat Liana Iacob cere spaga in numele lui, ar fi doar o tentativa de discreditare.

Nastase nu face referiri la fondul inregistrarii, in care fostul secretar de stat Liana Iacob ii cerea lui Marco Maximilian Katz, director al firmei EDF, care opera la acea vreme magazinele duty-free din Aeroportul Otopeni, mita pentru continuarea contractului. Iacob il asigura pe Katz ca afacerea sa va continua, dar pentru asta trebuie sa dea mita, din care 95% urma sa ajunga la Nastase.

Fostul premier crede insa ca ancheta Cotidianului are doar justificari electorale. El face doar aluzii la adeversari politici, care, „de fiecare data cand spun cate ceva despre intentia mea de a candida la presedintie, incearca sa dea noi lovituri de imagine in ceea ce ma priveste.

Nu conteaza ca nu exista nici dovezi, nici temeiuri reale, nici continuitate a atacurilor de presa in justitie”, spune Adrian Nastase pe blogul sau.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.