Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri seara ca senatorul Sorin Oprescu poate candida la Primaria Capitalei. Instanta a admis astfel, a doua contestatie a domnului Oprescu, dupa cea de la Tribunalul Bucuresti, unde a pierdut.

Sorin Oprescu urmeaza sa intre in cursa electorala pentru primaria generala, ca independent.
Decizia Curtii de Apel este definitiva si irevocabila, aceasta fiind cea mai inalta instanta care s-a pronuntat in acest caz.

Dupa anuntarea verdictului, Sorin Oprescu a declarat, ca a avut incredere in justitie si ca priveste aceasta decizie ca pe un act reparatoriu fata de nedreptatile la care a fost supus in ultima vreme.

"Vreau sa multumesc tutror bucurestenilor care au fost langa mine si care au semnat pentru sustinerea candidaturii mele si sa le promit ca nu o sa-i dezamagesc. Nu poti obtine o victorie fara o lupta",a spus domnul Oprescu.

"In principiu, orice experiment e bun daca nu te omoara."

"De-abia de-acum pornesc la lupta si sunt convins ca sunt multe de facut in Bucuresti, dar si in tara, dar se pot face, bob cu bob si cu multa perseverenta."

"Le transmit tuturor contracandidatilor mei: fratilor, vine si Oprescu!", a spus senatorul.

Mihaela Avram a discutat cu Gabriel Ionescu, unul dintre avocatii domnului Oprescu, pe care l-a intrebat ce argumente a avut apararea pentru a-si sustine cauza.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.