Fostul baron de Gorj, Nicolae Mischie, in prezent presedinte al PNG Gorj, si-a depus candidatura pentru presedintia Consiliului Judetean cu cateva minute inainte de miezul noptii, pentru a avea noroc.
Fostul lider al PSD Gorj, Nicolae Mischie, si-a depus candidatura, marti noaptea, cu doar cateva minute inainte de expirarea termenului legal. Mischie va candida din partea PNG Gorj pentru presedintia Consiliului Judetean. Nicolae Mischie a ajuns ultimul la sediul BEJ Gorj si a declarat ca a ajuns mai tarziu pentru ca este mai batran.

„Am venit ultimii ca sa castigam primii. Nu vi se pare ca e o strategie interesanta? Merg la castig pentru ca avem echipa cea mai buna. Ma gandeam sa candidez si la Primaria Targu Jiu, nu stiu daca le castigam pe amandoua, dar sigur imi faceam contracandidatii sa transpire, asa ii fac sa transpire doar pe cei de la Consiliul Judeten? Am fost toata ziua in teritoriu pentru a clarifica ultimele aspecte legate de unele listele electorale din cateva localitati, de aceea nu m-am grabit sa ajung aici", a spus Nicolae Mischie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.