Finul lui Marian Vanghelie, Catalin Stoichita, a demisionat, luni, din Partidul Social Democrat (PSD) si din functia de consilier al primarului de la sectorul 5, precizand ca prefera sa sustina "un vagabond ca Oprescu decat un intelectual ca Vanghelie", relateaza NewsIn.
Un alt motiv pentru care Stoichita si-a inaintat demisia este acela ca Marian Vanghelie face intelegeri pe ascuns cu PD-L. Finul lui Vanghelie spune despre nasul sau ca poarta discutii cu democrat-liberalul Razvan Murgeanu, pentru sustinerea candidatului PD-L la Primaria Sectorului 1, si ca in afara de sectoarele 2 si 5 social-democratii nu au sanse sa castige alte primarii.

Potrivit lui Stoichita, "diplomatul" Vanghelie il mai sustine pe candidatul PC, Cristian Popescu Piedone, pentru sectorul 4, iar pe social-democratul Dan Darabont, candidatul de la sectorul 6 l-a sabotat, punandu-i pe lista de consilieri pe toti dusmanii acestuia. El a adaugat ca il va sustine pe Sorin Oprescu in alegerile locale din iunie, preferand un "vagabond" de talia acestuia unui "intelectual ca Vanghelie".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.