Senatorul PSD Sorin Oprescu a demisionat azi din partid, el depunandu-si demisia la filiala sectorului unu unde este inscris si precizand ca nu intentioneaza sa renunte nici in ultimul moment la candidatura sa independenta pentru Primaria Capitalei, anunta NewsIn.

La intrarea in sediul PSD sector 1, Oprescu a aratat ca nu exista cale de intoarcere in privinta deciziei sale de a se inscrie ca independent in cursa pentru ca el nu este nici un om nehotarat, nici unul care se joaca. "Nu am facut niciodata rau partidului si nici nu am de gand", a declarat el.

Senatorul a mai declarat ca se simte ca dupa terminarea unei casatorii, spunand ca a fost 16 ani membru PSD si nu ii este usor sa-l paraseasca. "E greu sa pornesti si sa alergi singur", a declarat Oprescu despre candidatura sa ca independent. Cat priveste reprosurile pe care i le-au adus colegii sai din PSD Bucuresti, senatorul a spus ironic: " E ca la o casatorie. Deocamdata imi reproseaza ei", adaugand ca el se va abtine de la reprosuri pentru ca este Saptamana Mare. El a spus totusi ca, dat fiind ca era plasat cel mai bine in sondaje, in PSD ar fi trebuit sa aiba loc macar o discutie despre candidatura sa, dar acest lucru nu s-a intamplat. "N-am dorit sa ajung in postura asta de candidat independent", a declarat Oprescu, reiterand ca nu a dorit decat sa se duca la o lupta, dar ca partidul nu l-a sustinut.

Intrebat daca va reveni in partid dupa alegeri, Oprescu a evitat sa raspunda, spunand ca va vedea dupa alegeri. El a negat ca lideri ai PSD l-ar fi abordat pentru a renunta la candidatura si a spus ca in ultimele zile nu a vorbit nici cu Ion Iliescu, nici cu Mircea Geoana.

"M-am inscris ca sa castig", a conchis Oprescu, exprimandu-si speranta ca a treia sa candidatura va fi "cu noroc".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.