Candidatul PD-L Vasile Blaga se claseaza pe primul loc in optiunile bucurestenilor, intr-un sondaj dat publicitatii ieri de DD Research si Liga pentru Apararea Drepturilor si Libertatilor Politice.
Blaga a intrunit 25,5 la suta dintre optiunile subiectilor, fiind urmat de candidatul PSD Cristian Diaconescu (14,8 la suta), de liderul PIN Cozmin Gusa (13,4%), de candidatul PNL Ludovic Orban (9,8%), de reprezentantul PNTCD Aurelian Pavelescu (2,9%) si de cel al PC, Codrin Stefanescu (1,3%).

Un procent de peste 32 la suta dintre subiecti nu au o optiune in privinta primarului general, fie pentru ca nu au luat inca o decizie (14,7 procente), fie pentru ca nu au stiut sau nu au raspuns la intrebare (17,4 la suta). In aceste conditii, daca ar fi eliminati respondentii indecisi si ar fi luati in calcul doar cei care au desemnat un candidat, procentele ar fi urmatoarele (din totalul celor care au avut o optiune): Vasile Blaga - 37,5 la suta, Cristian Diaconescu - 21,7 la suta, Cozmin Gusa - 19,7 la suta, Ludovic Orban - 14,4 la suta, Aurelian Pavelescu - 4,2 la suta si Codrin Stefanescu - 1,9 la suta. A.M.PRESS


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.