Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat, ieri ca PD-L nu are cum sa atace la Curtea Constitutionala proiectul de modificare a legii averilor, deoarece chiar membrii acestui partid sunt cei care au semnat ca sunt impotriva confiscarii averilor dobandite nejustificat.
Potrivit lui Olteanu, democrat-liberalii au motivat ca o asemenea prevedere ar fi neconstitutionala, cu toate ca ea este stipulata de legea Agentiei Nationale de Integritate. “Probabil, membrii PD-L si-au folosit obisnuitele conexiuni pe care le au si la Curtea Constitutionala, ca si in cazul legii CNSAS, ca si in cazul prerogativelor obtinute de presedintele Traian Basescu. Tot ce incearca acum Emil Boc sa faca, aruncand vina pe altii, este doar o perdea de fum, pentru ca daca vom vedea sesizarea trimisa Curtii Constitutionale ea semnata de toti cei 71 de parlamentari PD si de nimeni altcineva”, a spus seful Camerei.

Reamintim ca presedintele PD-L, Emil Boc, a mentionat ca va ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei proiectul de modificare a legii averilor, pe care il considera “neconstitutional”, acuzand interesele ce le-ar avea in acest sens PNL si PSD. “Cei din PNL si PSD urmareau sa promoveze un proiect de lege neconstitutional pentru a face dupa aceea scapati in justitie pe toti cei care au probleme cu declararea averilor. Acesta era motivul smecheresc al lui Olteanu si PSD, de a promova o lege neconstitutionala”, a completat Emil Boc.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.