Creatoarea de moda ii daruieste pedelistului Dumitru Oprea 20% din intentia de vot a iesenilor si, o data cu retragerea din cursa pentru primarie, banii pentru campanie

Miscare politica surprinzatoare la Iasi: Irina Schrotter a renuntat la cursa pentru primarie, preferand sa isi uneasca fortele cu candidatul PD-L, Dumitru Oprea. PSD-istii actualului primar, Gheorghe Nichita, sustin ca decizia a fost premeditata inca de acum un an. Pe de alta parte, surse din stafful de campanie al PD-L au declarat pentru Cotidianul ca Schrotter ar fi renuntat la candidatura pentru ca se teme ca fapte din trecutul ei ar putea fi scoase la iveala in campania electorala.

„Echipa mea a facut o analiza din care a reiesit ca eu si Dumitru Oprea avem proiecte asemanatoare pentru Iasi si este mai bine sa nu divizam electoratul pentru a castiga.

Regret mult ca ma retrag din cursa pentru primarie, insa trebuie sa fim intelepti. Am inceput discutiile cu PD-L de acum cateva saptamani. Voi face campanie impreuna cu echipa mea pentru domnul Oprea“, isi motiveaza Schrotter hotararea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.