PSD nici nu se gandeste la excluderea lui Sorin Oprescu din partid.

Miron Mitrea a declarat vineri la Constanta ca Oprescu va fi lasat sa candideze independent la Primaria Bucuresti si depinde numai de acesta ce vrea sa faca mai departe: “Isi poate da demisia, se va autosuspenda ca Vanghelie, care s-a intors. Dar nici nu ne trece prin cap sa il dam afara”.

Mitrea a recunoscut ca decizia de candidatura pe cont propriu a lui Sorin Oprescu nu i-a bucurat deloc pe capii PSD, iar el personal a fost “un pic mai nervos” si poate a folosit “niste termeni, nu duri, dar nu foarte politicosi” cand s-a referit la Oprescu, dar intre timp s-a linistit si nu mai este suparat “pe colegul nostru”.

La asta a contribuit si o cercetare sociologica (focus grup), in care s-a constatat ca Sorin Oprescu atrage mai multe voturi de la PD-L decat de la PSD, deci ar fi un “iepure” excelent pentru Cristian Diaconescu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.