"Ne declaram disponibilitatea pentru colaborare si sprijin reciproc cu partenerii nostri de alianta, in conformitate cu Protocolul semnat la nivel national", se arata intr-un comunicat al biroului de presa al PC Bucuresti. Organizatia se disociaza astfel de candidatul partidului la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu.

Senatorul Partidului Conservator Maramures, Codrut Seres a declarat vineri la Baia Mare ca si-a cerut scuze telefonic de la Marian Vanghelie si Titus Corlatean pentru declaratiile lui Codrin Stefanescu impotriva aliantei PSD-PC, transmite corespondentul NewsIn.

Seres a mai spus ca o eventuala sanctiune a lui Codrin Stefanescu sau excluderea acestuia din partid poate fi decisa doar de conducerea centrala a Partidului Conservator si de membri organizatiei Bucuresti a partidului.

"I-am sunat personal dimineata pe Marian Vanghelie si pe Titus Corlatean pentru a lamuri ce s-a intamplat. Cuvintele nu se pot baga inapoi in gura, iar prin urmare raul este facut. O eventuala sanctiune sau posibilitatea exluderii lui Codrin Stefanescu din PC ramane la latitudinea presedintelui partidului, Daniela Popa si a membrilor PC din organizatia Bucuresti”, a afirmat Codrut Seres.

Acesta l-a comparat pe candidatul conservator la Primaria capitalei, Codrin Stefanescu cu o marioneta a celor care dezaproba alianta incheiata intre PSD si PC.