Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a criticat “monstruasa coalitie PSD-PC-PRM” care s-a opus maririi chiriilor pentru imobilele de lux ale RAAPPS.
Decizia comisiei juridice a Senatului pentru respingerea ordonantei guvernului prin care erau marite chiriile la imobilele administrate de RAAPPS este criticata chiar din interiorul comisiei.

“Este o Ordonanta de Urgenta a Guvernului referitoare la Regia Autonoma de Administrare a Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) prin care se modifica nivelul chiriilor modice in vile de protocol pentru persoane care au sau nu dreptul sa stea acolo. A venit o initiativa a PSD, si este explicabil, pentru ca aceste locuinte sunt ocupate in majoritate de protipendada PSD, prin care ordonanta sa primeasca in Comisia Juridica raport de respingere”, a declarat joi senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs, membru al comisiei juridice, citat de Mediafax.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.