In timp ce liberalii vor sa tergiverseze adoptarea proiectului privind infiintarea zonei metropolitane, lansand ca orizont de asteptare anul 2009, viceprimarul general al Capitalei, candidatul PDL la Primaria Sectorului 1, Razvan Murgeanu, este mult mai optimist si spera ca actul va fi avizat anul acesta.
"Este un proiect la care lucram de mult timp. Cea mai buna solutie este ca limita de nord a zonei sa fie Snagov, iar cea de sud Comana. Clasa politica trebuie sa-si rezolve problemele, sa-si puna comprese cu cartofi si sa dea hotararea pana in toamna", a afirmat Murgeanu la seminarul "Piata imobiliara in 2008: fierbere, stagnare sau declin?". Prezent si el la seminar, ministrul transporturilor, liberalul Ludovic Orban, a declarat ca hotararea nu poate fi aprobata de actualul Parlament.

"Pana la sfarsitul anului, in Parlament vor fi multe proiecte de dezbatut, se vor intrece toti in initiative, asa ca eu cred ca Parlamentul viitor va aproba proiectul", a spus Orban.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.