Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a declarat azi ca, in cadrul sedintei conducerii partidului, s-a aprobat protocolul de fuziune cu Actiunea Populara, care se va oficiliaza in cadrul Congresului din 18 aprilie, ca si cooptarea unor personalitati ale AP in structurile de conducere ale PNL.

"S-a discutat despre modificarea unor prevederi statutare, ca urmare a acestei fuziuni, ca si despre cooptarea unor personalitati deosebite din cadrul AP in structurile de conducere ale PNL, la nivel central si local, precum si despre preluarea unora din valorile importante promovate de AP, cum ar fi valorile civice", a afirmat Melescanu, la finalul sedintei Biroului Politic Central.

Intrebat despre ce personalitati este vorba, vicepresedintele PNL s-a referit la Smaranda Enache si la "inca o personalitate care urmeaza a fi propusa de AP" pentru a ocupa posturi de vicepresedinte la nivel central.

Vicepresedintele PNL a precizat ca, in cadrul sedintei de azi a conducerii partidului, s-a aprobat protocolul de fuziune si s-a convenit programul pentru Congresul de fuziune, care va avea loc pe 18 aprilie si care va fi precedat de doua Congrese extraordinare, al AP si al PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.