Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a lansat ieri, la Taverna Sirbului, un ghid pentru alesii locali privind accesarea fondurilor europene.
Brosura ii invata pe primari si consilierii locali cum sa dezvolte colectivitatile teritoriale, cum sa foloseasca fondurile europene pentru comunitate, cum sa ia decizii pentru demararea unor proiecte de succes, dar si cum sa comunice cetatenilor masurile intreprinse.

Pe linga informatiile sintetizate din ghid, alesii locali interesati pot gasi detalii pe CD-ul care in­so­tes­te brosura si care contine o biblio­gra­fie virtuala privind politica de coezi­u­ne si accesarea fondurilor europene. In document sint prezentate sapte domenii pentru care exista finantari nerambur­sa­bile, printre care amenajarea teritoriului si dezvoltarea infrastructurii, servicii me­di­­cale performante, agricultura si dez­voltarea satelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.