Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat, azi, la Reghin, cu ocazia meciului Steaua - Gloria Bistrita, ca PNG nu il va sustine pe candidatul PNtCD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu, ci va avea un candidat propriu.

Initial, PNG a anuntat ca il sustine pe Aurelian Pavelescu, candidatul PNTCD. Becali spune ca partidul sau nu-l va mai sustine pe prim-vicepresedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, la Primaria Capitalei, ci va avea candidat propriu, „un domn Fuciu”, potrivit Gandul.

“Vom avea candidat la Primaria Capitalei. Eu initial am vrut sa-l sustin pe Aurelian Pavelescu, ca mie imi placea, era un om care intelege bine si imbratiseaza morala si doctrina crestina, dar partidul nu a fost de acord. Conducerea la centru atata m-a tocat la cap sa avem candidat si am zis «bine, ma»”, a precizat Becali, citat de Gardianul.

"Va fi un domn Fuciu. Nu-l cunoasteti, nu e persoana de notorietate. Nu mai stiu cum il cheama, parca Dan Fuciu", a mai spus Becali, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.