Intrebat despre scandalul bordurilor lui Adriean Videanu, presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara la B1 TV, ca, in conformitate cu raportului Curtii de Conturi, campania impotriva actualului primar al Capitalei a fost similara cu cea dusa impotriva sa in privinta flotei Romaniei.

Dupa ce a spus ca nu se implica in campania electorala, pentru ca prezidentialele incep dupa teminarea celorlalte alegeri, Basescu a raspuns lui Radu Morar, realizatorul emisiunii, ca, in ceea ce priveste duelul pentru Capitala, "il pulverizeaza Blaga pe Mitrea".

Seful statului si-a explicat afirmatia declarand ca "Blaga este de tip Negoita (Liviu Negoita, primarul sectorului 3 - n.red.)", "este aplicat", " Blaga este ca un buldog".

Basescu a eludat sa spuna ferm daca va candida pentru un nou mandat, dar a promis ca nu i se va putea reprosa ceea ce i se reproseaza fostului presedinte Emil Constantinescu, si anume ca prin decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat a distrus PNTCD-ul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.