Desi nu a fost inca desemnat candidatul PSD pentru Bucuresti, Miron Mitrea a declarat ca se simte pregatit sa-l infrunte pe Vasile Blaga, reprezentantul PD-L.

"Prezenta lui Blaga e un semn ca va fi o campanie extrem de serioasa. Sunt convins ca pot sa tin piept oricarui contracandidat pentru orice functie pentru ca sunt politician si stiu sa ma bat", a declarat Miron Mitrea, potrivit NewsIn.

Seful de campanie al PSD, a facut si o analiza a avantajelor lui Blaga si ale sale, spunand ca liderul PD-L se pricepe mai bine la ordine publica, in timp ce el se pricepe mai bine la infrastructura.

In ceea ce priveste candidatura ca independent al lui Oprescu, Mitrea a spus ca nu crede ca "un om serios se poate juca astfel".

"Nu sunt negocieri, nu stam sa negociem cine ce face. Eu sunt convins ca se va gandi si va ramane in echipa partidului si cred ca va fi o surpriza placuta si pentru voi (ziaristii, n.r.) si pentru colegii din teritoriu", a mai declarat Mitrea.

El a adaugat ca nu se poate vorbi de tensiuni in cadrul organizatiei de Bucuresti, pentru ca aceasta si-a desemnat candidatul, pe Marian Vanghelie, dar ca acest anunt nu a fost bine primit de unii colegi de la centru. Mitrea a admis ca din afara partidului aceasta lipsa de consens se vede "rau", dar ca de fapt, aceasta disputa este rezultatul democratiei interne. "Nu e o situatie tensionata la organizatia de Bucuresti. Ne-am tensionat noi ceilalti", a mai aratat Mitrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.