Liderii PSD l-au desemnat ieri, in cadrul unei sedinte restranse, pe seful campaniei partidului la alegerile locale, Miron Mitrea, drept candidatul la Primaria Capitalei.

Neoficiala inca, decizia a fost insa confirmata de mai multe surse social-democrate, care au precizat ca hotararea va fi facuta publica joi sau vineri, la Comitetul Executiv National al partidului. "Miron Mitrea este in mod sigur candidatul PSD la Primaria Bucurestiului. El este cert", au declarat sursele, citate de Mediafax. Cat despre soarta edilului sectorului 5, Marian Vanghelie - propunerea actuala a partidului pentru Primaria Capitalei -, acesta fie va candida pentru un nou mandat, fie va intra in tandem cu Mitrea pentru postul de viceprimar sau va candida pentru un post de senator.

Locul lui Mitrea la conducerea campaniei electorale va fi luat, dupa intrarea acestuia in campania electorala, de liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc.

De altfel, Mitrea a declarat ieri, la finalul intalnirii, ca "daca organizatia din Bucuresti va gasi de cuviinta sa faca alta propunere decat cea actuala (Marian Vanghelie - n.r), eu pot fi candidatul Bucurestiului". Vanghelie a evitat insa sa raspunda la intrebarea daca il va sustine pe Mitrea, in cazul in care acesta va fi desemnat candidat, motivand ca nu a discutat acest aspect cu filiala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.