Inca un ministru din Guvernul PNL-UDMR intra in campania pentru alegerile locale in detrimentul activitatii de la Palatul Victoria.

Este vorba despre ministrul mediului, Korodi Attila (UDMR), pe care consiliul de coordonare al UDMR Harghita l-a numit duminica seful campaniei electorale a lui Borboly Csaba, candidatul organizatiei la functia de presedinte al Consiliului Judetean Harghita.

Este al saselea minister care ramane fara conducator, alaturi de cele liberale ale Educatiei (Cristian Adomnitei - Primaria Iasi), pentru IMM, Turism si Profesii Liberale (Ovidiu Silaghi - CJ Satu Mare) si Transporturilor (Ludovic Orban - Primaria Generala a Bucurestiului) si de cele UDMR-iste: Ministerul Dezvoltarii (Laszlo Borbely - Primaria Tg.-Mures) si cel al Comunicatiilor (Karoly Borbely - CJ Hunedoara).

Consultanti in campanie mai sunt ministrul apararii, Teodor Melescanu, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, si ministrul de interne, Cristian David, care coordoneaza departamentul de comunicare al PNL in campanie, concep programul politic si platforma electorala a partidului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.