Dupa ce presedintele Organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ieri, ca nu il intereseaza "jocurile de culise" facute de Ion Iliescu, presedintele de onoare al partidului i-a replicat spunand ca "prostia nu se comenteaza". Aceste afirmatii vin in conditiile in care, PSD nu a decis nici in cursul zile de ieri candidatul pentru primaria Capitalei, numirea acestuia fiind amanata pentru saptamana viitoare. Printre numele vehiculate pentru acest post, figureaza si cel al lui Miron Mitrea.

Vanghelie nu este interesat de "jocurile de culise" ale lui Iliescu, iar Iliescu nu comenteaza "prostia"
Presedintele Organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, inaintea sedintei Biroului Permanent National al partidului, legat de o eventuala candidatura a lui Miron Mitrea la Primarie, ca, in cadrul partidului, nu s-a discutat aceasta varianta, precizand insa ca acesta ocupa un loc foarte important.

"Daca nu am apucat sa discutam, nu pot spune. Nu stiu toate detaliile. Miron Mitrea ocupa un loc foarte important. Pana in momentul de fata, nu am purtat aceasta discutie. Vom vedea si vom analiza decizia pe care o vom lua. De principiu, este posibil orice", a aratat Vanghelie.

Totodata, atacandu-l pe presedintele de onoare al PSD-ului, acesta a aratat ca "nu acceptam sa se faca jocuri de culise nici de Ion Iliescu, nici de alte persoane din partid si sa se dea la impuse, ci vocea majoritatii din acest partid si, de principiu, ma bat sa nu se mai intample aceste lucruri nici la mine in organizatie".

La finalul sedintei, asaltat ziaristii care ii cereau sa comenteze afirmatiile lui Vanghelie acesta a raspuns: "Nu comentez. Prostia nu se comenteaza."