Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat vineri, ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului, transmite corespondentul NewsIn.

„Am luat si decizia sa fac ceea ce am spus mai demult. Voi candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Am schimbat in ultimii ani fata Cujului si doresc continuarea modernizarii acestui oras”, a declarat Boc.

Primarul a afirmat ca daca in primul mandat a transformat Cluj-Napoca in capitala Transilvaniei, in al doilea doreste sa il transforme in capitala economica a Rominiei.

„Daca in acesti ani am reusit sa readuc Clujului statutul de capitala a Ardealului, ambitia este ca in urmatorii patru ani sa consilidam Clujul ca si capitala economica a Rominiei, prin locuri de munca bine platite si printr-o dezvoltare economica fara precedent”, a mai spus primarul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.