Cazul controversatului om de afaceri sirian Omar Hayssam, dat afara din filiala PSD Bucuresti in urma implicarii sale in criza ostaticilor romani din Irak si nu numai, ii indeamna pe pesedistii lui Dan Ioan Popescu sa ia masuri ciudate, cum ar fi delatiunea intre colegii de partid.

PSD Bucuresti va avea o pagina speciala pe siteul organizatiei, unde cetatenii pot trimite mesaje privind orice informatii despre ilegalitati sau abuzuri comise de catre membrii filialei, informeaza sec un comunicat al PSD Bucuresti. Conform comunicatului, mesajele "vor fi verificate" si se vor lua masurile care se impun in functie de fiecare caz in parte.
Liderul PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, considera ca trebuie folosite toate resursele pentru a elimina din organizatia Capitalei orice persoana care este certata cu legea, sustine sursa citata.

"Trebuie sa formam o noua generatie de politicieni, care sa aiba o mentalitate sanatoasa si care sa se poata dezvolta intr-un mediu sanatos si moral, iar pentru asta va trebui sa taiem in carne vie. Nu vreau sa par dur, dar singura noastra sansa pentru sanatatea acestei noi clase politice care se formeaza este sa nu mai facem compromisuri", a afirmat Popescu, potrivit comunicatului.

Multumim din inima jurnalistilor!

Liderul pesedistilor bucuresteni a mai spus ca PSD Bucuresti trebuie sa dea un exemplu si si-a exprimat speranta ca acesta sa fie urmat de toate organizatiile din tara si chiar si de alte formatiuni politice. Dan Ioan Popescu a recomandat ca Departamentul de Relatii cu Mass-Media si IT al filialei sa urmareasca mai atent toate aparitiile si semnalele primite dinspre mass-media in legatura cu "anumiti colegi", se mai arata in comunicat.

Liderul PSD Bucuresti le multumeste jurnalistilor pentru faptul ca au ajutat la depistarea persoanelor care au incalcat legea."Chiar ii rog sa nu se lase intimidati de nimeni si sa fie in continuare 'cainele de paza al societatii romanesti>>, fara sa tina cont de faptul ca anumiti oameni sunt in partide aflate la putere sau in opozitie", a afirmat Popescu.

Mesaje "incurajatoare"

Pagina de Internet a Organizatiei Municipale PSD Bucuresti, pagina speciala unde membrii de partid sau cetatenii pot trimite mesaje privind orice informatii despre ilegalitati sau abuzuri comise de catre membrii filialei, va deveni functionala de luni. Pagina are ca "antet" un mesaj "incurajator": "Acum poti trimite un mesaj cu privire la orice informatie ai despre ilegalitati sau abuzuri comise de catre membrii PSD Bucuresti".

In continuare, se precizeaza ca respectivele mesaje vor fi verificate si se vor lua masurile cuvenite in functie de fiecare caz in parte. In final este trecuta si o "nota", de asemenea incurajatoare, care suna astfel: "Nu sunt luate in considerare mesajele anonime si cele care nu pot prezenta dovezi care sa sustina acuzatiile aduse".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.