Sforarul Viorel Hrebenciuc si baronii locali Oprisan si Contac se numara printre putinele vedete din PSD care au cotizat la pusculita partidului in 2007.

Candidatii la alegerile pentru Parlamentul European au fost anul trecut printre cei mai darnici sponsori ai PSD. Greii si baronii locali nu s-au inghesuit sa cotizeze la vistieria partidului.

Marii absenti: Mircea Geoana, Adrian Nastase, Miron Mitrea, Ion Iliescu, Marian Vanghelie si Liviu Dragnea. Pe lista publicata in Monitorul Oficial (MO) figureaza numai numele membrilor de partid care au platit in 2007 cotizatii a caror valoare insumata depaseste 10 salarii minime brute pe tara.

Printre social democratii cu dare de mina se regasesc Viorel Hrebenciuc, care a cotizat cu 6.500 de lei, Nicolae Vacaroiu, care a scos din buzunar 10.600 de lei, Constantin Contac, liderul PSD Botosani, care a contribuit cu 16.400 de lei.

Vasile Dincu a donat partidului 10.600 de lei, Marian Oprisan, 6.900 de lei, iar Marian Saniuta, 4.700 de lei. Si deputatul de Giurgiu, Nicolae Badalau, a scos din buzunar 9.750 de lei, Ioan Rus, 4.835 de lei, in timp ce Alexandru Athanasiu a dat 13.450 de lei.

Un membru de vaza al social democratilor, Marian Vanghelie, nu apare pe lista din Monitorul Oficial. Asta cu toate ca s-a oferit recent sa sponsorizeze campania electorala a PSD la localele de anul acesta, potrivit unor surse din partid. In schimb, Sorin Oprescu, adversarul lui Vanghelie la nominalizarea pentru candidatura la Primaria Generala a Capitalei, a cotizat cu 6.300 de lei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.