Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, impreuna cu PC, va demara o campanie de strangere de semnaturi pentru salvarea parcurilor din municipiul Hunedoara.
Mihai Leu, candidatul PC la primaria Hunedoarei, vrea sa inceapa acest proiect chiar de astazi, cand va solicita aprobare pentru inchirierea unui spatiu situat in fata Casei de Cultura din oras. Acolo va fi amplasat un punct in care se vor strange semnaturi din partea cetatenilor orasului, care doresc sa sustina acest demers. In acelasi timp, el a atras atentia asupra faptului ca intr-un parc al orasului a fost aprobata construirea unui imobil, unde vor functiona o pizzerie si un snack-bar.

“Cea mai grava eroare care s-a facut in Hunedoara este mutilarea Parcului Corvinul, unde s-a aprobat construirea unei pizzerii si a unui snack-bar. Acolo s-au incalcat mai multe legi. S-a desfiintat o zona verde, desi in decembrie 2005 a aparut o ordonanta a Guvernului care inter­zicea defrisarea parcurilor. S-au taiat 24 de salcami fara sa existe aprobare de la Agentia pentru Protectia Mediului Hunedoara”, precizeaza Leu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.