Cei 83 de candidati ai organizatiei PSD Neamt pentru functiile de primar si candidatul pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean au fost prezentati, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unei manifestari la care au participat lideri centrali ai partidului.

Au fost prezenti vicepresedintii Cristian Diaconescu si Victor Ponta si secretarul general al PSD, Titus Corlatean, care i-au acuzat in discursurile lor pe liberali ca practica o politica anti-sociala. De altfel, interventiile liderilor PSD s-au axat in special pe atacuri la adresa celor care detin puterea la nivel central si local, dar si a presedintelui Traian Basescu si a Partidului Democrat-Liberal.

“Romania are nevoie de PSD si sunt convins ca vom castiga alegerile locale”, a declarat secretarul general al PSD, Titus Corlatean, care la un moment dat a confundat judetul Neamt cu judetul Suceava.

La randul sau, Victor Ponta a rememorat discursurile fostilor lideri ai partidului. “Imi aduc aminte de discursul din 2004 a lui Hrebenciuc, care spunea la Suceava ca vom castiga alegerile si acolo, si la Bacau, si la Piatra Neamt, si tot asa. Si nu am castigat nici la Suceava, nici la Bacau, nici la Piatra Neamt... Acum vrem sa spunem lucrurilor pe nume, unde vom castiga si unde nu”, a declarat vicepresedintele PSD Victor Ponta.

Ponta a fost si cel care a destins atmosfera din sala, starnind amuzamentul celor prezenti cu replici de genul “daca vine Razvan Bobeanu (candidatul PSD pentru Primaria Piatra Neamt - n.r.) sa candideze la Bucuresti, castiga mai mult decat Vanghelie”. “Oricum, trebuia sa avem candidatul pentru Bucuresti inca de acum o luna si jumatate, iar faptul ca nu il avem creeaza probleme si in teritoriu”, a adaugat Ponta.

Prezentarea candidatilor PSD Neamt pentru primariile locale si pentru Consiliul Judetean s-a incheiat dupa aproximativ o ora si jumatate.

Pentru Primaria Municipiului Piatra Neamt candideaza secretarul general al TSD, deputatul Razvan Bobeanu, iar pentru Consiliul Judetean actualul lider al filialei, deputatul Ioan Munteanu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.