Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat ieri pentru A.M.Press ca organizatiile judetene de partid care vor obtine rezultate slabe la alegeri vor fi sanctionate.

Stolojan a explicat ca principalul criteriu de masurare a eficientei unei organizatii judetene PD-L va fi raportarea acesteia la media nationala pe care partidul o obtine la alegeri.

“Principala sanctiune pentru organizatiile care se vor plasa sub media PD-L pe tara la alegeri, va fi schimbarea conducerii respectivelor organizatii. Dupa cum stiti, noi avem alegerile in partid dupa alegerile locale, parlamentare si prezidentiale, asa ca ni se pare firesc sa tinem cont si de rezultatele obtinute la aceste alegeri. Numai in cazuri speciale, cand numai cine stie ce s-ar putea intampla la alegerile locale, am putea apela la sanctiuni imediate - inlaturarea echipei de conducere a organizatiei respective”, a spus Stolojan.

Intrebat daca este ingrijorat cu privire la anumite organizatii judetene care ar putea sa obtina rezultate slabe la alegeri, democrat-liberalul a raspuns ca nu detine informatii care ar putea sa il nelinisteasca.

Mentionam ca Stolojan declara, cu o zi mai inainte, ca revenirea la Putere a PSD este un pericol pentru Romania. El a catalogat colaborarea dintre PSD si PNL drept “o combinatie toxica”, spunand despre aceasta ca nu se doreste sa fie transparenta, dar functioneaza. Nu in ultimul rand, Stolojan a spus ca nu va raspunde la atacurile “nejuste” ale lui Calin Popescu Tariceanu formulate la adresa PD-L si va continua sa lupte impotriva taxei auto, care “actioneaza impotriva cetatenilor”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.