Daca pana acum o saptamana vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu excludea o posibila candidatura la Capitala, situatia s-a mai schimbat, social-democratul afirmand ca ar putea accepta daca va fi propus de cineva.

„Daca voi fi dorit, voi discuta cu cine ma va propune“, a declarat pentru „Gardianul“ vicepresedintele PSD.

Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu nu mai este atat de vehement in declaratii in ceea ce priveste dezinteresul pentru o posibila candidatura la functia de edil-sef al Capitalei din partea social-democratilor. Diaconescu a declarat ieri pentru „Gardianul“ ca, in cazul in care i se va propune o astfel de candidatura, ar fi dispus sa discute cu persoana care l-ar nominaliza.

„Daca nu exista interes pentru o posibila candidatura a mea la Primaria Capitalei, nu ma voi autopropune. Insa, daca voi fi dorit, voi discuta cu cine ma va propune“, a precizat vicepresedintele PSD. Purtatorul de cuvant al PSD a mai spus ca importanta intr-o asemenea decizie este sustinerea organizatiei bucurestene, care, deocamdata, si-a declarat foarte clar favoritul.

Numele lui Cristian Diaconescu a fost vehiculat, in urma cu o saptamana, printre posibilii candidati-surpriza ai social-democratilor pentru Primaria Capitalei, alaturi de cel al sefului de campanie al formatiunii, Miron Mitrea. La acea vreme, ambii au afirmat ca nu sunt interesati de o asemenea candidatura.

„Vreau sa va spun foarte clar: eu nu sunt iepure pe care sa-l scoti de urechi din caciula!“, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al PSD, in urma cu cateva zile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.