Alianta incheiata recent intre PNTCD si partidul lui George Becali, PNG-CD, pentru castigarea Primariilor din Capitala, a starnit o revolta in interiorul partidului.

Liderul Organizatiei de Tineret Iasi a taranistilor, Marius Dorin, a anuntat ieri ca peste o suta de membri ai filialei se vor inscrie in PNL in aceasta saptamana, ei reclamand atitudinea nepasatoare si ignoranta a conducerii centrale a partidului, in frunte cu presedintele Marian Petre Milut, prin incheierea unor aliante "ciudate" pentru alegerile locale.

"Nu putem face parte din familia unei tarfe politice asa cum a ajuns in acest moment PNTCD. Este descalificabila atitudinea nepasatoare si ignoranta de care da dovada conducerea actuala a partidului de la Bucuresti. Nu poti face intr-un judet intelegeri cu PNL, la Bucuresti sa mergi de brat cu PNG, iar in nu stiu ce comuna sa te aliezi cu PSD", a spus Dorin.

Acesta a adaugat ca "in acest momen, PNTCD nu mai reprezinta nimic", si ca vor urma si alte dezertari in alte judete, in special din cadrul organizatiilor de tineret.

Imediat dupa anuntul privind protocolul de colaborare PNTCD-PNG, presedintele de onoare al PNTCD, Ion Diaconescu, a spus ca el nu ar fi fost de acord.

Mai taios a fost presedintele PNTCD Cluj, Radu Sarbu, care a declarat ca "mi se pare o greseala politica foarte grava (alianta cu Becali, n.r.)", ca "PNTCD a avut cel mai sofisticat electorat, acela care l-a votat pentru mesajele sale identitare" si ca "va avea efecte devastatoare in ceea ce priveste mobilizarea electoratului propriu si risca sa ne faca de ras".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.