Secretarul general al PD-L a recunoscut la Realitatea TV ca el va fi, cel mai probabil, candidatul partidului pentru Primaria Municipiului Bucuresti.

Vrea sa castige Primaria Capitalei. In caz contrar va demisiona de la sefia organizatiei de Bucuresti, relateaza Cotidianul.

Totusi, in ciuda declaratiilor de campanie razboinice, Blaga spune insa ca nu s-a luat in partid o decizie oficiala cu privire la candidatura sa. „Ma duc la Primaria Capitalei ca sa o cistig“, a declarat Blaga in emisiune. Iar dupa un moment de pauza, a nuantat: „...Daca ma duc“. Recunoaste insa ca are prima sansa: „Sint mari sanse ca eu sa fiu desemnat candidatul. Insa PD-L nu a luat inca o decizie“.

Blaga pare sa-si fi ales si sloganul cu care se va prezenta in campania pentru cucerirea Bucurestiului. Intrebat de realizatorul emisiunii cum va rezolva problemele Capitalei, Blaga a raspuns: „Toate problemele din Bucuresti se invirt in jurul unei idei, al unui principiu care trebuie respectat: Bucurestiul are nevoie de ordine“.

Potrivit Ziua, in cazul nominalizarii sale pentru functia de primar, Blaga a spus ca va fi sprijinit in campanie de Adriean Videanu si Liviu Negoita. "Imi voi da demisia daca nu voi castiga. Eu voi plati costurile. Deci, daca voi pierde, imi voi da demisia din fruntea organizatiei de Bucuresti", a tinut sa precizeze secretarul general al PD-L.

El a sustinut ca i-ar fi placut sa fie ministru de Interne, dar ca nu s-a putut opune vointei partidului. Surse din PD-L au declarat ca nominalizarea lui Blaga s-a facut de fapt la presiunea presedintelui Traian Basescu. Despre relatia cu acesta, senatorul PD-L a admis ca au existat anumite "dezacorduri", dar ca nu au fost certuri sau dispute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.