Liderul Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a criticat, vineri, intr-o conferinta de presa, organizarea summit-ului NATO la Bucuresti, manifestare despre care a spus ca este "ilustrarea perfecta a tichiei de margaritar care ii lipsea chelului", relateaza NewsIn.
Vadim a afirmat ca pregatirile pentru summit-ul NATO de la Bucuresti, "aceasta noua si enervanta ocupatie", "va starni haz de necaz, bancuri, cantece si folclor". Totodata, liderul PRM a apreciat ca romanii au intrat in epoca lui: "Am imbulinat-o/ Ne ocupa NATO" sau "Cu Condoleezza si Bush/ O sa-i regretam pe rusi".

El a mentionat ca, din cauza prezentei presedintelui american George W. Bush la summit, teritoriul Romaniei va fi survolat de 18 aparate de zbor ale aviatiei americane, iar traseul Bucuresti - Constanta va fi scanat de 500 de sateliti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.