Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a declarat ieri, ca PSD a sprijinit Guvernul Tariceanu pentru a aduce echilibru pe scena politica si a precizat ca, daca social-democratii nu si-ar fi asumat acest rol, Romania "se ducea dracului de rapa".

"Fara sustinerea PSD, Guvernul n-ar fi rezistat. I-am sprijinit ca sa fie stabilitate in tara ca, daca ii lasam sa guverneze numai cu ciondaneala aceasta permanenta dintre presedinte si premier, dintre palate, se ducea dracului de rapa tara aceasta. Am cautat sa aducem ceva element de echilibru si stabilitate in tara", a declarat Ion Iliescu, potrivit NewsIn.

Presedintele onorific al PSD a amintit si de conflictele interne din sanul Aliantei Dreptate si Adevar PNL-PD, care s-au incheiat cu dizolvarea acelei structuri. "Ce au realizat in acesti trei ani de zile? Nici macar ei n-au putut sa fie solidari. Ei s-au spart, liberalii de PD", a spus Iliescu.

In acelasi timp, social-democratul a lansat o serie de critici la adresa dreptei din Romania. Predominanta in discursul sau a fost antiteza dintre echitatea sociala promovata de formatiunile de stanga si elita imbogatita a dreptei. "PD-ul care s-a vizat partid social democrat, facea parte din Internationala Socialista si, peste noapte, si-a schimbat culoarea. E partid de dreapta. Partid de dreapta inseamna partidul bogatilor. Asta face diferenta dintre stanga si dreapta", a afirmat presedintele onorific al PSD.

Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a paticipat ieri seara, la lansarea candidatului PSD la Primaria comunei galatene Pechea.

Pechea este una dintre cele mai mari comune din judetul Galati, cu aproape 12.000 de locuitori si este cunoscuta ca fiind un fief al PSD, arata NewsIn...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.