Dupa ce Daciana Sarbu si colegii ei de la TSD Victor Ponta si Mihai Apostolache au anuntat public ca este foarte posibil ca alegerile de la congresul de saptamana viitoare sa fie fraudate, Ion Iliescu a sarit, in stilul sau obisnuit, la gatul tinerilor pesedisti care si-au permis sa critice din nou conducerea partidului. Astfel, categoria "impertinentilor", inaugurata de Ioan Rus, a fost largita, Iliescu incluzandu-i in specia "obraznicilor" si pe Victor si Daciana.

Mai ales pe aceasta din urma, careia i-a transmis prin intermediari ca nu prea are cei sapte ani de-acasa si ca "cineva ar trebui s-o invete ce e aceea disciplina". Indignarea lui Iliescu a fost sporita de faptul ca la alegerile de la PSD Arges, unde a candidat vesnicul Filip Georgescu, Daciana Sarbu a facut un apel la membrii de partid sa nu-i mai voteze pe "dinozaurii" care au compromis imaginea PSD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.