Cearta a izbucnit dupa ce deputatul democrat-liberal l-a acuzat pe IPS Teodosie ca face campanie electorala pentru social-democrati

Conducerea filialei PSD Constanta l-a atacat dur pe liderul organizatiei judetene a PD-L, deputatul Stelian Dutu, dupa ce acesta l-a acuzat, sambata, pe Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, ca face campanie electorala pentru PSD, transmite NewsIn.

"Aflat in criza majora de imagine, 'maidanezul politic' de la malul marii incearca sa atraga atentia asupra sa lansand acuzatii la adresa unor fruntasi ai bisericii ortodoxe romane", se arata intr-un comunicat de presa transmis duminica, de prim-vicepresedintele PSD Constanta, presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu.

"Fostul secretar de primarie la Navodari in perioada 1986 - 1989 (membru alpartidului comunist), ramanand indoctrinat cu lectiile invatamantului politico-ideologic de la stefan Gheorghiu, nu are cum sa stie ca religia ortodoxa, recunoscuta ca una dintre cele mai tolerante din lume, considera proferarea unor asemenea blasfemii in perioada unor sarbatori religioase ca un pacat major", se mai arata in acelasi comunicat.

Liderul PSD Constanta mai afirma ca deputatul PD-L nu s-a facut remarcat in activitatea parlamentara si, mai mult, a trecut de la un partid la altul " ...cinci plecari de la un partid la altul in 20 de ani".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.