Liberalii au dificultati in identificarea unor candidati cu sanse pentru castigarea alegerilor locale. Cu mai putin de trei luni inaintea scrutinului pentru desemnarea primarilor, conducerea PNL se straduieste inca sa gaseasca personalitati cu notorietate pe care sa le arunce in lupta cu democrat-liberalii si cu pesedistii.
Organizatii din orase mari precum Brasov sau Targu Mures nu au reusit pana in prezent sa-si desemneze un candidat la primarie, in timp ce in alte cateva localitati s-a recurs la solutia cooptarii unor oameni din afara partidului.

Premierul Calin Popescu Tariceanu spunea, cu mai multa vreme in urma, ca PNL isi deschide portile pentru personalitatile interesate sa candideze. Anuntul a dat rezultate in Buzau si Galati. In primul dintre orase, liberalii l-au convins pe presedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa, Cristian Romanescu, sa candideze impotriva actualului edil, pesedistul Antonie Boscodeala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.