Potrivit unui sondaj efectuat printre senatori, mai mult de jumatate dintre acestia prefera sa aiba o masina de serviciu marca Daewoo Cielo, si nu Dacia Logan, a declarat, ieri, Nicolae Vlad Popa, chestor al Senatului.Popa a spus ca, personal, ar opta pentru Logan, fiind un autoturism cu uzura morala mai mica, datorita recentei lansari pe piata. El a precizat ca o decizie cu privire la marca masinilor care vor innoi parcul auto al Senatului va fi luata saptamana viitoare.

Tot atunci, Biroul Permanent va hotari si soarta masinilor vechi folosite de senatori.Problema reinnoirii parcului auto al birourilor senatoriale a fost ridicata in urma cu aproape o luna, data fiind uzura avansata a majoritatii autovehiculelor, Secretariatul General propunand achizitionarea unui lot de 140 de autoturisme noi. Biroul Permanent a decis atunci sa aleaga doar doua oferte ale producatorilor de autoturisme, ambele autohtone, Logan si Cielo. Pentru cumpararea noilor masini, in bugetul Senatului a fost prevazuta suma de 43 de miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.