Trecerea lui Mircea Geoana prin Bruxelles joi, in ziua inceperii Summitului european de primavara, a avut darul de a-l irita pe premierul Tariceanu.

Seful Guvernului participa la Summitul aliantei liberalilor din Parlamentul European (ALDE), in vreme ce presedintele Basescu a luat parte, in aceeasi dupa-amiaza, la intalnirea liderilor crestin-democrati (PPE, Partidul Popular European).

Cat despre Mircea Geoana, el a profitat de o conferinta la care fusese invitat in aceeasi zi in capitala Belgiei pentru a-i vizita cu aceeasi ocazie pe comisarul european roman Leonard Orban si pe maghiarul László Kóvacs, comisarul pentru fiscalitate si uniunea vamala, acesta din urma fiind, ca si Geoana, un socialist.

Iesind din cladirea Comisiei Europene, Mircea Geoana si-a prezentat scurta intalnire cu fiecare din cei doi comisari europeni ca pe o vizita oficiala in care el ar fi obtinut sprijinul comisarului Kóvacs in chestiunea taxei de prima inmatriculare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.