"Nu vi-l putem spune, ca nu l-am stabilit inca, dar cam stim spre ce ne indreptam. Elementul central al capitolului-sursa din programul de guvernare al Aliantei a fost cota unica, iar noi o sa avem, la fel, un element definitoriu al noului program de guvernare", a spus secretarul general Vasile Blaga, la finalul reuniunii care a avut loc la sediul Camerei Deputatilor.

La reuniunea departamentelor insarcinate cu monitorizarea Guvernului si elaborarea viitorului program de guvernare au fost discutate aspecte legate de strategia partidului.

"S-au stabilit pasii pe care fiecare comisie trebuie sa-i faca, al caror rezultat, corelat cu cel al comisiei de strategie economica, condusa de Adriean Videanu si Pogea, se va finaliza in oferta electorala si in programul de guvernare", a declarat, la finalul reuniunii, secretarul general Vasile Blaga.

El a precizat ca viitoarea intalnire va avea loc pe 16 aprilie, data la care fiecare departament va trebui sa vina cu un raport pentru domeniul monitorizat.