Incet, dar sigur, Mircea Geaona pierde puterea in partid. Procesul este ireversibil, dupa cum au declarat surse social-democrate.

Potrivit acestora, in partid s-a ajuns la conluzia ca politica dusa de Geoana de la preluarea conducerii este falimentara pentru cea mai importanta forta politica de stanga din Romania.

In momentul in care Adrian Nastase si-a anuntat candidatura la sefia Consiliului National al PSD, Geoana a stiut practic ca i se apropie sfarsitul, acesta fiind motivul pentru care s-a opus cu atata indarjire.

Potrivit informatiilor noastre, oferite de surse din conducerea PSD, Adrian Nastase convoaca zilnic, la 9 dimineata, toate departamentele partidului in sediul din Ion Ionescu de la Brad.

Sedintele convocate de Nastase se ocupa de cele mai imporante probele ale partidului in acest moment:strategia pentru alegerile locale sI generale din acest an.

Un semnal important al revenirii lui Nastase in prim planul PSD a fost dat de participarea acestuia la negocierile la varf cu liberalii. Chiar daca a starmbat din nas la inceput, Geoana a fost practic obligat sa-l introduca pe Nastase in echipa de negociatori a partidului.

De asemenea, Adrian Nastase este direct implicat sI in punerea in practica a pactului de colaborare semnat de PSD sI PC.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.