Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, va candida din partea PNL pentru Primaria Municipiului Iasi, a anuntat luni, la finalul Biroului Politic Central, vicepresedintele liberal Ludovic Orban.

„Am decis ca, in afara de Bucuresti, si Iasiul sa beneficieze de candidatura unui ministru, Cristian Adomnitei, care va fi candidatul nostru pentru municipiul Iasi“, a precizat Orban.

Potrivit EVZ, Adomnitei a fost desemnat candidat de premierul Calin Popescu- Tariceanu, chiar in momentul in care ministrul iesise din sala de sedinte.

Ministrul Cristian Adomnitei a declarat ca este onorat de nominalizarea sa drept candidat oficial al PNL la Primaria Iasi, dar nu poate lua decizii pripite intrucat are multe programe care trebuie finalizate la Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului, relateaza Adevarul.

Dupa cum informeaza Cotidianul, Orban si Adomnitei nu sint singurii demnitari ai Guvernului Tariceanu aruncati in batalia pentru locale. Pe lista mai figureaza si secretarul general al Executivului, Ilie Bolojan, trimis sa candideze la Oradea, dar si ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii liberale, Ovidiu Silaghi, care va concura pentru presedintia CJ Satu Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.