Geoana anunta ca PSD va semna un acord de colaborare parlamentara cu PC la cateva ore dupa ce liberalii anuntasera ca negociaza cu conservatorii.

La numai cateva ore dupa ce liberalii anuntasera ca negociaza cu AP, PNTCD si PC, liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat luni ca partidul sau va semna un acord de colaborare cu conservatorii, dar a exclus posibilitatea reconstruirii aliantei intre cele doua partide.

Potrivit lui Geoana, colaborarea dintre cele doua partide va viza sustinerea reciproca a unor initiative legislative. Acordul se va semna la Parlament, a mai informat liderul pesedist.

Despre o colaborare cu PC au vorbit tot luni si liderii PNL. Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la finalul sedintei conducerii centrale, ca Delegatia Permanenta convocata pentru 20 martie va lua o decizie privind fuziunea liberalilor cu membrii Actiunii Populare, avand insa in vedere discutii si cu PC si PNtCD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.