Presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, duminica, la Vatra Dornei, ca PDL declara "cod portocaliu" adversarilor politici din PSD si PNL, aratand ca au mai ramas 1977 de ore pana cand PDL va castiga alegerile locale.

Flutur a declarat, cu prilejul lansarii candidaturii lui Mircea Rusu pentru functia de primar din partea PDL al municipiului Vatra Dornei, ca actuala alianta de administrare locala PSD-PNL va trebui sa predea puterea.

"Declaram cod portocaliu pentru PSD si PNL. In acest moment, mai sunt 1977 de ore si 33 de minute pana cand trebuie sa predea puterea. Putem, vrem si trebuie sa castigam administratia locala si judeteana", a spus Flutur.

El si-a exprimat ca Mircea Rusu va castiga functia de primar in Vatra Dornei pentru a face din aceasta statiune Tirolul Carpatilor.

La randul sau, prim - vicepresedintele PDL Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a aratat ca dupa alegerile din acest an se va putea vorbi de axa Mircea Rusu - primar in Vatra Dornei, Gheorghe Flutur - presedinte al Consiliului Judetean Suceava si Dumitru Pardau - deputat PDL, ales prin vot uninominal in zona Dornelor.

"Sunt convins ca electoratul se va alatura proiectului nostru comun si ca impreuna vom sustine o echipa exceptionala pe care am pregatit-o sa conduca destinele sucevenilor", a declarat Pardau. Candidatul PDL la functia de primar al municipiului Vatra Dornei a fost consilier judetean ales pe listele PSD si a trecut in vara anului 2006 la PNL, iar apoi la PLD.