„Am învatat ca în politica nu trebuie sa spui niciodata niciodata. si am învatat ca toate usile pot fi deschise si, uneori, fosti dusmani politici reusesc, atunci când este un moment crucial, sa stea la masa, sa se reîmprieteneasca, de fapt sa recolaboreze pentru bunul mers al tarii sau realizarii unui program. Cred ca pe un program politic putem sta toti la masa, sa depasim lucrurile care ne separa, nemultumirile, neîmplinirile eventualele incompatibilitati personale”, a spus Nicolaescu, dupa ce a fost întrebat daca vede posibila colaborarea postelectorala cu PD-L.

Liderul liberal a precizat ca, în acest moment, niciun partid politic nu-si poate asuma o alianta preelectorala. „Este important sa vedem scorul de la alegerile parlamentare si în functie de acel scor probabil vom constata un lucru important: ca niciun partid nu va întruni o majoritate sa poata fi capabila de o guvernare”, a afirmat Nicolaescu.

Politicianul a mai adaugat ca pot fi facute multe scenarii de aliante postelectorale, însa el considera ca PNL trebuie sa discute cu partide care au scoruri semnificative, care sa poata sa duca la o majoritate parlamentara.