Potrivit declaratiilor primarului municipiului Galati, Dumitru Nicolae, citat de AM Press, care a participat la sedinta Comitetului Director al Asociatiei Municipiilor din Romania (AMR), desfasurata saptamana trecuta la Iasi, cea mai placuta surpriza a fost alegerea democratului Adrian Videanu in functia de presedinte al AMR. Pentru pesedistul Dumitru Nicolae bucuria nu a fost cauzata de faptul ca la conducerea AMR a venit un democrat, ci pentru ca primarul general al Bucurestilor a platit, o data cu alegerea sa in functia de conducere, cotizatia restanta pe cinci ani, aproximativ trei miliarde de lei.

"O surpriza foarte placuta a fost ca Bucurestii, cu toate sectoarele, care in cinci ani nu au platit niciodata cotizatia, au venit si au platit-o la zi, ceea ce inseamna ca in prezent nu mai sunt in afara asociatiei alte municipii", a declarat Dumitru Nicolae. El a precizat ca valoarea cotizatiei la AMR este stabilita la 300 de lei/locuitor/an. Avand in vedere ca populatia municipiului Bucuresti este de 2.037.278 de locuitori (conform datelor online), inseamna ca, anual, municipiul Bucuresti are de plata o cotizatie in valoare de aproximativ 612 milioane de lei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.