Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT PD-L), filiala din sectorul 1, a decis azi, in unanimitate, retragerea calitatii de membru a lui Bogdan Boza, pentru grave prejudicii de imagine aduse partidului prin declaratiile sale de presa.

Potrivit Cotidianul, Zvirid a explicat ca organizatia de tineret nu are calitatea de a exclude un membru din cadrul formatiunii, putand doar sa propuna acest lucru Organizatiei PD-L sector 1, care sa ia o decizie in conformitate cu votul de marti din OTPD-L.

"Nu a adus niciun argument de aparare care sa-i justitice declaratiile defaimatoare, ba mai mult, a spus ca se considera mai presus de ceilalti membri ai organizatiei", a spus Ana Zvirid, citata de Adevarul.

Potrivit lui Zvirid, Boza a mai spus, in cadrul sedintei, ca nu este dispus sa imparta fluturasi in campania electorala care urmeaza, deoarece "nu este un negru pe plantatie".

Boza anuntase ca daca Emil Boc nu va demisiona si Razvan Murgeanu nu va fi sanctionat, va pleca din partid.

Pregatit pentru acest lucru, Boza a participat, marti, la sedinta BPN al PDL Sector 1, purtand pe piept o coala de hartie pe care scria "Element dusmanos", iar pe spate o alta coala pe care era desenata o tinta. In mana tanarul tinea un fir rosu, explicand ca este firul ce ii leaga pe Murgeanu si Basescu, informeaza Ziua.

„Astept sa mi se lanseze capcane pentru a se gasi o motivatie a eventualei mele excluderi“, sustinea Boza. „Am devenit o tinta, au inceput deja sa apara controale la firma mea" a mai declarat Boza.

Dupa cum relateaza Gardianul, Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat, in urma cu doua zile, ca nu recomanda excluderea lui Bogdan Boza din partid si ca nu stie daca Biroul Permanent al PD-L Sector 1 se va reuni pentru a dezbate acest subiect.

Bogdan Boza, a pierdut in urma cu o saptamana, cursa pentru ocuparea functiei de secretar general al OT PD-L, in fata Elenei Basescu, primind doar 2 voturi din cele din 383 valabil exprimate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.