Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, nu crede ca vor fi alegeri anticipate.

“Nu vor exista alegeri anticipate pentru ca parlamentarii vor sa ramana pe fotolii pana la finele mandatului. In plus, le este mult mai aproape camasa decat paltonul”, a precizat recent senatorul PRM, Gheorghe Funar.

De asemenea, el si-a exprimat dezacordul in ce priveste posibilitatea ca alegerile locale sa se suprapuna cu cele parlamentare. “Imaginati-va si dumneavoastra. Ar putea exista sase buletine de vot, iar pana se dumireste un batran pe cine si unde voteaza, trec sase ore”, a mai spus Funar.

In plus, potrivit sursei, suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare este imposibila in conditiile in care se doreste introducerea votului uninominal. Parlamentarul PRM a reamintit faptul ca partidul pe care il reprezinta doreste sa obtina la alegerile locale 15% din sufragiile electoratului, cu sapte procente mai mult decat cele obtinute in 2004. “Avem candidati de calitate in toate localitatile, iar candidaturile finale pentru capitalele de judet vor fi stabilite pana pe data de 15 martie”, a precizat senatorul PRM.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.