Contracandidatul Elenei Basescu la postul de secretar general al tineretului PD-L, Bogdan Boza, afirma ca alegerile de duminica din OTPDL au fost fraudate.
Boza a explicat ca s-au folosit doua procedee: inlocuirea buletinelor de vot si monitorizarea modului in care s-a votat.

Boza a intrat in posesia unei inregistrari video care ar dovedi schimbarea buletinelor in timpul votarii. In imagini apare o tanara pedelista care distribuie buletine dintr-o sacosa, desi delegatii ar fi trebuit sa le primeasca deja de la liderii filialelor judetene. In plus, buletinele distribuite ar fi fost marcate in mod specific fiecarui judet. De exemplu, cele din Calarasi ar fi avut cate un punctulet in interiorul literei D din prenumele lui Boza. "Asta s-a intamplat pentru ca sa fie un dublu control. In primul rand, fiecare sef de organizatie avea directiva sa nu lase nici un membru sa duca buletinul pana nu s-a verificat bararea, iar la numararea votului, se vedea ce judete nu au votat cum trebuie", a declarat Boza.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.