Tariceanu a anuntat ca nu va purta nici o discutie despre convocarea alegerilor anticipate inainte ca votul uninominal sa fie promulgat. Premierul Tariceanu isi negociaza dur debarcarea.
Conducerea PNL a decis luni sa conditioneze orice discutie pe alte teme politice cu celelalte partide de adoptarea votului uninominal. „Pina cind legea (votului uninominal - n.r.) va fi aplicabila, inclusiv promulgata, sa nu se astepte nimeni sa faca vreo discutie politica cu noi, inclusiv referitoare la alegeri anticipate“, a declarat presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, citat de MEDIAFAX.

Principalii sustinatori ai anticipatelor, social democratii, s-au mobilizat si au anuntat ieri ca astazi, la sedinta Comisiei de Cod electoral, partidele vor da „testul sinceritatii“ in ceea ce priveste introducerea votului uninominal. Geoana a afirmat ca liderii partidului au instruit parlamentarii PSD care fac parte din Comisia de Cod electoral sa voteze pentru introducerea votului uninominal la „dezbaterea cruciala“ de marti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.