Daniela Buruiana l-a dat in judecata pe Corneliu Vadim Tudor, cerand daune morale in valoare de 30.000 de euro si expertiza psihiatrica a presedintelui PRM.

Ex-peremista Daniela Buruiana l-a dat ieri in judecata pe seful PRM Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare, solicitand expertiza psihiatrica a Tribunului si daune morale in valoare de 30.000 de euro.

"Voi cere expertiza medico-legala psihiatrica pentru a vedea daca V.C.Tudor a fost sau este in deplinatatea facultatilor mintale, avand in vedere dejectiile pe care le-a proferat la adresa mea si a membrilor familiei mele", a declarat Daniela Buruiana, citata de Ziua.

Gardianul informeaza ca Buruiana considera inadmisibil ca vicepresedintele Senatului Romaniei sa adopte un astfel de comportament si sa se preteze la injurii la adresa unui membru al Parlamentului.
Presedintele PRM va fi obligat sa suporte si cheltuielile de judecata, in cazul in care va pierde procesul de calomnie.

Ziua scrie ca avocatul deputatei, maestrul Dumitru Radescu din Baroul Bucuresti, a cerut ca decizia finala sa fie publicata pe primele pagini din "Romania Mare" si "Tricolorul", revistele conduse de C.V. Tudor.

In replica la declaratiile Danielei Buruiana,Vadim Tudor a precizat ca aceasta avea „o viata dubla“ si „un dublu comportament“.

Buruiana a fost acuzata de „comportament aberant“, care ar fi culminat „cu dispretul cu care aceasta persoana i-a tratat pe alegatorii judetului Braila, care au trimis-o in Parlament, dar care n-au vazut-o la fata de 3 ani, in circumscriptie“.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.